ishoej_strand_1920x600.jpg

Velkommen til

Ishøj

Velkommen til Ishøj

Ishøj er en moderne kommune i vækst. I dag bor omkring 23.000 indbyggere i kommunen. Det moderne Ishøj ses omkring Ishøj Bycenter. Her er gader og torve med butikker og spisesteder af enhver art. I det gamle Ishøj - landsbyerne Torslunde, Tranegilde og Ishøj Landsby - pryder stråtækte huse, gamle kirker og gravhøje landskabet. Ishøj er en grøn kommune med vådområder, mark og skov på mere end 75 procent af arealet. Ishøj er en kystby med lystbådehavn, campingpladser og indsøer, og har en et pulserende kulturliv.

Ishøj Strand​park

 

Den hyggelige Ishøj Havn består af kunstigt skabte øer, som opdeler havneområdet i flere mindre områder. Det giver mulighed for hyggelige omgivelser, som sjældent opleves på en stor havn. Her finder du et ganske særligt havnemiljø med både grønne områder, flere spisesteder, grillpladser og butikker. Eller tag børnene med til Øen ‘Vandhunden’, hvor der er etableret et naturcenter, hvor børn kan deltage i forskellige aktiviteter. 

ishoej_sejlads_1920x600.jpg
Maritimt miljø

En kort gåtur fra husene ligger Ishøj Søpark som består af de skønne rekreative områder omkring Ishøj Sø, Lille Vejleå, Ishøjen, mindre beplantninger og vandhuller. Om sommeren afgræsses engarealerne af skotsk højlandskvæg og marskfår, hvilket sikrer en varieret natur. I hele Søparken er der gode stiforbindelser og opholdsmuligheder. 

Aktivt friluftsliv

Områderne omkring rækkehusene byder på flere smukke og varierende naturområder, med plads til fredelige gåture, cykelture med familien eller picnic i det grønne.

Kulturen

De fleste kender det moderne museum, Arken, der med sine udstillinger inspirerer både sind, følelser og tanker. Derudover byder Kulturium Ishøj på et væld af spændende oplevelser inden for både musik, teater og film.

ishoej_arken_1920x600.jpg
Shopping og indkøb

Inden for 1,5 km fra husene ligger flere indkøbsmuligheder. Derudover ligger både Ishøj Bycenter og Waves shoppingcenter 2,3 km fra husene og byder på alt hvad hjertet kan begære af shopping og dagligvareindkøb.