Boligtype A​ - gavlbolig:
Bruttoareal: 116 m2

Boligtype A er gavlboligerne i begge rækker og udføres med et gavlvindue i stueplan og på 1. sal. I stueplan finder du en åben planløsning med dagligstue, køkken med spiseplads og toilet/bad. 1. sal har forældresoveværelse, to eller tre børneværelser og toilet/bad. Derudover er der en hems på to værelser og et ovenlysvindue i værelser med hems, der giver ekstra lys på værelset.

 

Type A husets have følger gavlen rundt, så du kan gå fra forhaven langs gavlen i din egen have.  

Boligtype B​:
Bruttoareal: 108 m2

I boligtype B finder du i stueplan en åben planløsning med dagligstue, køkken med spiseplads og toilet/bad. 1. sal har forældresoveværelse, to eller tre børneværelser og toilet/bad. Derudover er der en hems på to værelser og et ovenlysvindue i værelser med hems, der giver ekstra lys på værelset.

Type A rækkehus i Ishøj
Type B rækkehus i Ishøj

Bemærk, at de i plantegningen anførte mål fra væg til væg ikke tager højde for indsat inventar såsom skabe, køkkenelementer, indvendige trapper mv.

3 eller 4 værelser på 1. sal?
1. sal med 3 værelser
1sal_Ishoj_3v.png

Ørnekærs Vænge nr. 3, 5, 11, 13, 15, 17, 19 og 21

1. sal med 4 værelser
1sal_Ishoj_4v.png

Ørnekærs Vænge nr. 7, 9, 23 og 25

To hemse og ovenlysvindue

Der etableres en hems på ca. 4 m2 i to værelser, så børnene får lidt mere plads til at boltre sig på, og kan trække sig tilbage i fred og ro i deres egen hule. I værelserne med hemse etableres et ovenlysvindue.

hemseskitse_Ishoj.png
hems_Ishoj_3v.png

Hemse ved 3 værelser på 1. sal

hems_Ishoj_4v.png

Hemse ved 4 værelser på 1. sal